100 euro lenen zonder inkomen

Wil jij 100 euro lenen, maar heb je tijdelijk geen inkomen? Het is nu ook mogelijk om een relatief klein bedrag te lenen zonder inkomen.

Heb jij totaal onverwacht grote uitgaven gehad waardoor het geld van de vorige baan niet meer toereikend genoeg is, en moet je nog een aantal weken wachten voordat je kunt beginnen met een nieuwe baan?

Het is geen optie om rekeningen te laten liggen, niemand wil per slot van rekening een deurwaarder op de stoep krijgen. Misschien kun je aan familie of vrienden vragen of zij je wat geld kunnen lenen om de rest van de maand door te komen? Schulden maken bij familie of vrienden is echter nooit goed voor je relaties.

Een voorschot in de vorm van een korte lening biedt wellicht de uitkomst voor jou. Op deze manier wordt het lenen van geld geen persoonlijke aangelegenheid, maar een simpele en zakelijke transactie. Bij verstrekkers van korte leningen kun je een bepaald bedrag, variërend tot 750 euro lenen. Een dergelijke lening wordt ook wel een kleine lening of flitslening genoemd.

Door het aangaan van een dergelijke lening help je jezelf uit een financieel vervelende situatie, en kun je de rest van de maand gewoon de andere rekeningen betalen en in je eigen levensonderhoud voorzien zonder je familie of vrienden met jouw probleempje lastig te vallen en je relaties op het spel te zetten.

Een ander voordeel van een korte lening is dat uw financiële situatie niet door de leningverstrekker in kaart hoeft worden gebracht. Dus ook met BKR notering kan je hier gebruik van maken.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een korte lening moet je minimaal 21 jaar zijn en beschikken over een vast inkomen. Het voordeel van een korte lening, oftewel voorschot op je salaris, is dat het geld binnen 10 minuten op je rekening kan staan.

Een voorwaarde echter voor de lening is dat je salaris hoog genoeg zodat wanneer je volgende salaris op je rekening staat het voorschot en de rente direct kunnen worden afgetrokken. Het maximale aantal dagen waarbinnen je de lening moet hebben terugbetaald zijn 30 dagen.